Pexels image

Herr Flikk-Flakk i Kina

Det er mye spennende å oppleve i Kina.

Herr Flikk-Flakk hadde alltid hatt lyst til å dra til Kina, og aller mest se den kinesiske mur. Han hadde endelig spart seg opp nok penger til å dra, og nå dro han avgårde for å sykle hele muren. Det han ikke hadde fått med seg, var at deler av muren var ødelagt og var mer en steinhaug. Da han var vel fremme, forstod han veldig lite av hva folk sa. Så han var glad for at han var født i Norge. Der forstod han vertfall språket.

Sykkelturen startet ganske bra. Han syklet sikk-sakk mellom masse turister, men etterhvert hadde de fleste gått hjem og Herr Flikk-Flakk fikk muren nesten for seg selv. Han måtte stadig vekk bære sykkelen, men han gav ikke opp. Da det begynte å bli mørkt, fant han seg et sted å sove. Neste dag syklet han videre og etterhvert ble han veldig sulten. Han syklet litt bort fra muren og fant en restaurant. Da han var på vei bort fra restauranten, kom det plutselig løpene en hund etter han. Den virket veldig redd, og ville gjerne være sammen med Herr Flikk-Flakk. Han lot hunden følge med, og hen ble etterhvert veldig glad i den. 

Det var ikke før en stund senere Herr Flikk-Flakk forstod at hunden sannsynligvis hadde rømt fordi den ikke ville bli spist.

fortsettelse følger...

Disposisjon: Skulle sykle hele den kinesisk mur, gikk ikke så bra, var innom restaurant, reddet hund som ikke ville bli spist, smuglet den med på flyet hjem