Pexels image

Tørst på sykkeltur i syden

Herr Flikk-Flakk blir veldig varm og tørst på sykkeltur.

Herr Flikk-Flakk var på sydentur og bestemte seg en dag for å ta en sykkeltur i det fine været. Han tok i med seg annet enn lommeboka, leide en sykkel, og syklet innover i landet. Etter en stund begynte det å bli ganske varmt, og Herr Flikk-Flakk måtte kaste jakka. Ikke lenge etter måtte han kaste t-skjorta også. 

Det gikk oppover og nedover, og til slutt syklet Herr Flikk-Flakk rundt i bare boxeren. Han var kjempetørst!

Heldigvis kom han ikke lenge etter frem til en liten butikk. Han tuslet inn, men dama bak disken jagen han ut igjen. Han forstod ikke hva hun sa, men så oppdaget han at han bare gikk rundt i boxeren og hjelm. Han trasket flau inn i butikken igjen, denne gangen med både shorts og t-skjorte på.

Han lette i hyllene etter noe som kunne være godt og drikke, og fant til slutt noe som så ut som en epledrikk. Han forstod ikke språket, men han var ganske sikker på at dette var riktig. Han betalte for seg og syklet videre for å finne et utsiktspunkt der han kunne nyte drikken. Damen bak disken kikket rart etter Herr Flikk-Flakk da han syklet videre.

Ikke lenge etter parkerte han sykkelen ved et vakkert utkikkspunkt, og satte seg godt til rette på en benk. Han dro frem flaska og tok seg en stor etterlengtet sup. Men den kom raskt ut igjen. Tran!

Herr Flikk-Flakk syklet sporenstreks tilbake til butikken, og denne gangen forklarte han at han var tørst og fikk hjelp med å få seg masse deilig, kaldt vann.